Rybí file

1. června 2010 v 19:31 |  ○○ Recepty
Ingredience:
4 kousky rybího file
citrón
sůl
půlka cibule
paprika(dle potřeby)
koření:na rybi, červená paprika
máslo
olej na panév

Postup:
Každý kousek file pokapete z obou stran citrónem a osolíte. Poté rozehřejete olej na pánvi, přidáte nakrájenou cibuli a trochu osmahnete. Pak přidáte máslo, nakrájenou papriku a file, které posypete kořením. Po otočení opět posypete kořením. Dávejte pozor-file je rychle udělané ;o) Poznáte to tak, že změkne.
Až bude file hotové podusíte. Kdyby ste měli málo šťávy přidáte máslo.

Na přílohu se nejlépe hodí buď brambory nebo bramborová kaše, ale je to na vás s čím si je dáte.
Rada na konec....než začnete dělat file, tak jako první dejte vařit brambory(file je rychle udělané).

Dobrou chuť :o))
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 bozka bozka | Web | 1. června 2010 v 20:13 | Reagovat

:D i ty kucharko jedna! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama